INGATLANVÁSÁRLÁSI -, EGYÉB TANÁCSADÁS

Egy ingatlan megvásárlása az élet egyik legnagyobb döntései közé tartozik. Az ingatlanok állapota, felújítási igénye, szerkezeti hibáinak javítása sok időbe és pénzbe kerülhet. Ennek megítélése nem könnyű feladat. Szolgáltatásunkon keresztül helyszíni szemlén megvizsgáljuk a kiszemelt épület műszaki állapotát, melyet utána szakértői véleményben is rögzítünk. A megvásárolni kívánt épület, vagy lakás építészeti elrendezése is értékelhető külön, függetlenül a műszaki állapotától. Ebben az esetben vizsgálható a helyiségek eloszlása, egymáshoz viszonyított helyzete, kapcsolódások, a bútorozhatóság, a tájolás és a benapozottság, és az átalakíthatóság, az új tulajdonos igényeire szabva. Ezek mind olyan ismeretek, melyekkel a vásárlási döntés, azaz a vételár kifizetésének a kockázata nagy mértékben lecsökkenthető. Az információ birtokában még áralku is elérhető. Különösen fontos mostanában az energetikai értékelésük az ingatlanoknak.

 

Telek vásárlása esetén sok olyan szempont felmerülhet, mely esetleg elkerülheti a laikus vásárlók figyelmét. Pl. a lejtés, szabályozási előírások, közművesíthetőség. Ingatlanfejlesztési tanácsadás keretében megvizsgáljuk egy fejlesztésre váró telek alkalmasságát, az építeni kívánt épület megvalósíthatóságát, sőt beépítési terveket is készítünk a telek beépítési lehetőségeit vizsgálva, a kitűzött célok elérhetőségének ellenőrzésére.

 

Legyen bármilyen felújítási, bővítési, anyag-kiválasztási, vagy egyéb problémája tanácsadással segítünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában.