SZOLGÁLTATÁSOK

Generál tervezés

Az épületek minden részletét megtervezzük. Úgy gondoljuk, hogy az épületre nemcsak engedélyt kell szerezni, hanem a legjobb minõségben meg kell építeni és ez csak a tervezõ felügyelete és segítsége mellett lehetséges. A tervezõnek végig kell kísérnie a megvalósítást és a felmerülõ kérdéseket meg kell oldania. A kivitelezés során mi kizárólag az építtetõ érdekeit képviseljük a kivitelezõvel szemben. Az a tapasztalatunk, hogy csak így lesz a kész házzal elégedett az építtetõ.

Projekt menedzsment / lebonyolítás

Vállaljuk bármilyen építésberuházási, ingatlanfejlesztési projekt menedzselését, az elõkészítéstõl a befejezésig.

Szaktanácsadás

Meglévõ épületek felújítása, telek kiválasztása, beltéri anyagok kiválasztása, tervfelülvizsgálat esetén kérje szaktanácsunkat. Pl. ingatlan vásárlása esetén is szaktanácsadással vagy szakvéleménnyel tudjuk segíteni a vevőt, az ingatlan állapotának a szakértői vizsgálatával.

Szakértés, igazságügyi szakértés

Bármilyen épületszerkezet tönkremenetele, károsodása esetén feltárjuk a hiba okát, és javaslatot adunk a javítás módjára. Szakértõként az építtetõ és a kivitelezõ közötti vitás helyzetekben közremûködûnk és elõsegítjûk a peren kívûli megegyezést. Biztosítási kárügyekben is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT

Mûszaki ellenõrzés

A megrendelõ képviseletében elõkészítjük a kivitelezési szerzõdést, felügyeljük a kivitelezés folyamatait, minõségileg és mennyiségileg igazoljuk a teljesített munkarészeket, mely alapján számlaellenõrzést végzünk.

Kivitelezés

Úgy gondoljuk, hogy a tisztelt megrendelõinknek, nem csupán egy jó tervre van szükségük, hanem a minõséggel elkészített végeredményre is, ezért felelõsségünknek érezzük az építési folyamat teljes menedzselését. Tekintettel az épületeink bonyolultságára, csak prezíc kivitelezésre és igényes részletkialakításra képes kivitelezõnek szabad az építést vállalkozásba adni. Megbízóinknak csak kipróbált vállalkozókat ajánlunk, akik magas szaktudással és gyakorlattal rendelkeznek.