BERUHÁZÁSI VITÁK RENDEZÉSE

Szinte minden beruházásnál konfliktusok alakulnak ki az előkészítetlenség és az ebből kialakuló váratlan magatartás miatt. A kiszámíthatóság egy ilyen nagy volumenű és időben elhúzódó folyamat esetében az egyik legfontosabb szempont, minden résztvevő számára. Ha vitás helyzet alakul ki, azon szinte mindenki veszít. Ezért nem érdemes megvárni azt a lelki állapotot, amikor már kenyértörésre kerülne a sor. Független szakértőként könnyebb elfogulatlan véleményt alkotni egy mások által kialakított vitás helyzetről, melynek egyetlen megoldása a vita megszüntetése és a feszültségek feloldása lehet csak.

 

Szükség esetén ügyvéd képviseletével is támogatjuk a vita rendeződését. A bírósági szakasz szerintem megelőzendő, elkerülendő, szerintem mindig van a békés megegyezésre esély. Nem jó dolog bíróságra járni egy büszkeségből, indulatból, félreértésből vagy tájékozatlanságból kialakult vita miatt. Amennyiben igény van rá, a vitás felek kölcsönös együttműködése és a vitát rendező fél, azaz cégünk elfogadása esetén vállaljuk a vita elsimítását, per előtti megegyezéssel.

 

Természetesen teljes diszkréciót biztosítunk mindkét fél számára, csak a vita megszüntetése, a konfliktus feloldása a célunk, szakmai, és jogi alapon.

A vitás helyzet rendezésének van egy alapdíja, melyet a rendezés sikertelensége esetén is jár, ezért előlegként kell kifizetni, valamint egy sikerdíja is, melyet a felek az általuk megállapított arányban finanszíroznak.